Perustaja - Päävalmentaja

Etiam dui libero, tempor quis congue in, interdum eget tortor. Vivamus aliquam dictum lacus quis tincidunt.

Personal Trainer

Suvi on vuonna 2016 valmistunut sertifioitu personal trainer, jolla on kattava ja laaja kokemus valmentajana. Hänellä on paljon eritasoisia asiakkaita, aloittelijoista huippu-urheilijoihin. Olet voinut törmätä Suviin myös Huomenta Suomi-ohjelman treeneistä. Suvin vahvuuksia on tunnistaa valmennettaviensa tarpeet, viedä tavoitteet maaliin ja hänen sosiaaliset taitonsa tekevät treenaamisesta innostavaa. Harjoittelu Suvin kanssa tuo hymyn huulille ja mikäli motivaatio…

Valmentaja

Etiam scelerisque iaculis felis, eu sollicitudin arcu hendrerit vitae. Aliquam eget dapibus nulla. In nulla enim, fermentum nec placerat hendrerit!

Valmentaja

Donec tempus imperdiet venenatis. Maecenas ullamcorper aliquet convallis donec nec elit.

Valmentaja

Glavi amet ritnisl libero molestie ante ut fringilla purus eros quis glavrid from dolor amet iquam lorem bibendum estionosa semper.

Valmentaja

Glavrida lorem amet imperdiet venenatis. Maecenas ullamcorper aliquet convallis donec nec ipsum.

Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Etiam dui libero, tempor quis congue in!

Valmentaja

Timo Kettunen (s. 1979) on suomalainen terveystieteilijä, luennoitsija, tietokirjailija ja bloggaaja. Kettunen on keskittynyt popularisoimaan terveyteen liittyvää tiedettä ja kyseenalaistamaan terveydellä rahastavat ja tiedettä väärin käyttävät ihmiset. Usein hän tekee sen huumorin keinoin. Kettunen on koulutukseltaan terveystieteiden maisteri (liikuntalääketiede), farmaseutti ja koulutettu hieroja.  

Valmentaja

Anssi Ulvinen Sporttihaaste 2022 kehoklinikan osteopaatti Osteopaatti (ortopedinen osteopatia) Jalkaterapeutti (AMK) Liikuntalääketieteen ja valmennuksen opinnot 30 op (Xamk) Hänen työnkuvaansa kuuluu klinikkatyöskentely/asiakasvastaanotto, fysiikka- ja kamppailulajien valmennus jonka lisäksi toimin opettajana ortopedisen osteopatian koulutuskeskuksessa.

Valmentaja

Sami Uotila Sporttihaaste 2022 talviurheilupäivän isäntä Suomalainen alppihiihtäjä, jonka päälaji oli suurpujottelu 2.3.1976 Helsinki Vihti Ski Centerin omistaja Saavutukset Sami saavutti kaudella 2001/2002 maaimancupissa kaksi mitalisijaa ollen kahdesti kolmas. Hän osallistui olympialaisiin vuosina 1998 Naganossa ja 2002 Salt Lake Cityssä. Sami on saavuttanut urallaan useita SM- kultamitaleita vuosina 1998-2002. Uotila on uransa jälkeen toiminut hiihtokeskusyrittäjänä…